Onze visie

Klant is koning

Bij ons sta je als klant meer dan centraal !

De klant is bij Verzekeringen Van Bael koning en zo hoort het, sinds 1936 al drie generaties lang.

Correcte en eerlijke informatie, goede polisvoorwaarden en perfect beheer van schadedossiers komen bij ons op de eerste plaats.

Totaaladvies

Vertel ons uw plannen, uw dromen en ambities. Dan bekijken wij samen hoe wij u kunnen helpen deze te realiseren. Want waar u ook voor gaat, wij gaan met u mee !

Bij ons kan u steeds terecht voor een volkomen gratis en vrijblijvende offerte.

Voor zowel particulieren als voor zelfstandigen, voor bedrijfsleiders van KMO’s tot grote ondernemingen bieden wij een totaaladvies aan. Wij denken met uw mee !

Service

Door met een zelfstandig agent in zee te gaan, kan u een vertouwensrelatie opbouwen op lange termijn. Want verzekeren is meer dan een papierwerk alleen !

Persoonlijk advies

Een persoonlijke en op maat van elke klant gesneden aanpak, dat is één van onze hoofddoelen die wij dag na dag trachten te verwezenlijken. Ons kantoor is uniek in zijn soort, waarin u als klant als het ware kan thuiskomen.

Exclusieve KBC agent = voordeel

Onze exclusieve samenwerking met KBC maakt dat wij u enkel kwaliteitsvolle producten kunnen aanbieden + u geniet van de voordelen van ons, de persoonlijke link tussen de door ons zeer goed gekende mensen bij de door ons gekende maatschappij en u als klant. Of anders gezegd wij zijn uw betrouwbare partner waarop u kan rekenen.

Flexibiliteit

In ons drukke bestaan van tegenwoordig is het des te belangrijk geworden dat men kan tellen op één team met vertrouwenspersonen, niet alleen tijdens de kantooruren maar 24/24, 7 dagen lang, wij spreken met u af op kantoor of bij u thuis

                  Verbonden agent, FSMA 113332 A, van KBC Verzekeringen nv, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven.
                  Disclaimer         Klachten         Privacy                              © Copyright - Geert Van Bael - Design by Verzekeringen-Portaal.net