De Wonderjaren

Categories:Algemeen Nieuws

Onze beste jaren moeten nog komen. Tijd om er samen in te investeren.

 

Herinnert u zich uw wonderjaren nog?

Die zorgeloze tijd dat niks moest en alles mocht. Elke dag alleen maar doen waar u zin in had. Het waren de mooiste jaren van uw leven. Althans, dat dacht u. Want eigenlijk moeten onze beste jaren nog komen!

We leven immers alsmaar langer. En hebben na onze carrière dus ook meer tijd dan ooit om volop te genieten van al die dingen die we altijd al hadden willen doen. Verre reizen maken, nieuwe hobby’s ontdekken, aan vrijwilligerswerk doen,… Kortom, het worden de mooiste jaren van ons leven: Onze Wonderjaren. Tijd om er samen in te investeren.


Verzilver de vergrijzing

Met de spaar- en beleggingsproducten van KBC bereidt u zich optimaal voor om uw eigen Wonderjaren waar te maken. Er zijn in ieder geval heel wat interessante beleggingsgelegenheden. Door de vergrijzing ontstaat er immers ook een nieuwe economie. Denk maar aan aanpassingen aan de openbare infrastructuur, meer recreatieve mogelijkheden, enz.

Kom dus zeker praten over de mogelijkheden.

 

Nu al een voorproefje van uw wonderjaren?

Maak in oktober of november een afspraak en wie weet sleept u een leuk voorproefje van uw Wonderjaren in de wacht. Als u komt praten in ons verzekeringskantoor, maakt u kans op een droomactiviteit, zoals een overnachting in een kasteel, een benjisprong of een toch met een zeilboot.

                  Verbonden agent, FSMA 113332 A, van KBC Verzekeringen nv, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven.
                  Disclaimer         Klachten         Privacy                              © Copyright - Geert Van Bael - Design by Verzekeringen-Portaal.net